Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Slanjem Vaših podatka na ovu web stranicu dajete suglasnost za korištenje tih podataka u skladu s ovim Pravilima o privatnosti.

Privatnost i sigurnost osobnih podataka naših klijenata nam je osobito važna. Ova pravila o privatnosti objašnjavaju način na koji koristimo podatke koje prikupimo o Vama, kako možete ako želite ograničiti korištenje tih informacija i postupaka koje možemo poduzeti kako bi zaštitili Vaše osobne podatke.

Naša pravila o privatnosti odnosi se samo na informacije koje dobijemo od Vas. Ako posjetite drugu web stranicu preko linka koji se nalazi na ovim stranicama, Vaši podaci na tim stranicama se mogu koristiti drugačije nego što je to opisano u našim pravilima o privatnosti.

Koje podatke skupljamo i kako ih koristimo

Kada se registrirate na našu web stranicu ili kada rezervirate prijevoz putem ove web stranice prikupljamo podatke o Vama koje uključuju:

  • vaše ime i adresu
  • vaš broj telefona i e-mail adresu
  • vaš datum rođenja
  • Vaše korisničke podatke ako koristite OnLine Booking usluge
  • pojedinosti o rezervaciji koju ste zatražili
  • podatke o Vašim pristupima ovoj web stranici i ostalim upisanim posebnim zahtjevima

Sve informacije koje prikupimo o Vama pohranjene su elektronički u našoj bazi podataka. Informacije o Vama prikupljamo ujedno kako bi nam omogućiti i da:

  • komuniciramo s Vama u vezi rezervacije koju ste napravili putem naše web stranice.
  • obradimo sve zahtjeve zaprimljene tijekom rezervacije putem naše web stranice
  • pružamo usluge u skladu s pozitivnim zakonskim propisima u RH

Vaši podaci isključivo će biti korišteni u onoj mjeri koji su nam potrebni da bi Vam osigurali kvalitetnu uslugu prijevoza.

Korištenje kolačića i drugih tehnologija za prikupljanje podataka

Koristimo se tehnologijama za praćenje i prikupljanje informacija koje snimaju i pohranjuju informacije o korisnicima naših web stranica automatski. To može uključivati i korištenje kolačića ("cookies"), koji će biti pohranjeni u Vašem web pregledniku. Ove informacije ne identificiraju Vas osobno niti Vaše osobne podatke.

Te informacije koriste se za prepoznavanje korisnika prilkom popunjavanja rezervacijskih obrazaca i obrazaca za prijavu, za poboljšanje rada naše web stranice, te nam daju podatke o broju posjetitelja na našoj web stranice i web preglednicima koje naši posjetitelji koriste. Ne pratimo niti snimamo podatke o neregistriranim posjetiteljima i njihovim posjetama.

Preporučamo da prilagodite postavke Vašeg računala tako da blokira kolačiće sa neželjenih stranica ili da ih prihvati samo uz Vašu dozvolu.

Kako štitimo vaše podatke

Uvjek ćemo vaše osobne informacije tretirati kao povjerljive, osim kada smo ih obvezni objaviti po zakonu (na primjer u slučaju prijevare ili eventualno počinjenih krivičnih povreda zakona), odnosno u skladu s, eventualno u takvim slučajevima, dobivenim uputama nadležnih tijela .

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka primjenjujemo stroge sigurnosne procedure za pohranu dobivenih podataka. Osobne podatke koje prikupimo će se pohranjivati na način da se onemogući neovlašteni pristup i njihovo otkrivanje.

Internet nije siguran medij, te smo stoga poduzeli razne mjere sigurnosne zaštite. Preporučavamo Vam da se tijekom komunikacije s nama pridržavate sigurnosnih protokola prilikom korištenja interneta.

Ažuriranje osobnih podataka

Ako bilo koji od podataka koje ste naveli prilkom registracije ili rezervacije se promjeni, na primjer ako promijenite adresu e-pošte, javite nam ispravne podatke slanjem e-pošte na: .

Vaš pristanak

Slanjem podataka o Vama koje nam dajete na obrascu za registraciju ili rezervaciju Vi dajete svoj pristanak na korištenje tih informacija kao što je navedeno u ovim pravilima. U slučaju promijena naših pravila o privatnosti, isti će biti vidljivi i ažurirani na ovoj stranici.

Za potrebe mogućeg preseljenja smještaja naše web stranice na drugi server, podaci koje smo prikupili biti će preneseni i pohranjeni na novom serveru. Pristankom na naše odredbe i uvjete korištenja naših web stranica pristajete i na prijenos osobnih podataka na nove davatelje usluge hostinga, odnosno smještaja web stranice na server.

Općenito

Ako želite dobiti kopiju Vaših osobnih podataka koje imamo pohranjene kod nas, molimo Vas da nam pošaljete e-mail na sljedeću adresu: . Nakon što provjerimo da je zahtjev za dostavom upućen osobno od vas, u kratkom roku te ćemo kopije Vam i dostaviti.

Ako imate prigovor glede bilo kakvog kršenja ovih pravila o privatnosti, kontaktirajte nas na: . Kada zaprimimo prigovor, mi ćemo ga pregledati i osigurati da je korištenje Vaših osobnih podataka u skladu s našim pravilima o privatnosti i svim važećim zakonima. O svemu poduzetom vezano za podnešeni prigovor na vrijeme ćemo Vas obavijestiti.