O nama

Bilo da trebate uslugu V.I.P. prijevoza, prijevoz do zračne luke ili luksuzni prijevoz do željenog odredišta, mi smo tu za vas. Pozivom na Info telefon: 099.700.3041, ili putem E-maila: , možete naručiti vozilo koje odgovara Vašim potrebama.

Uz kvalitetanu i pouzdanu "0-24" uslugu prijevoza za Vas i Vaše poslovne partnere, pružamo i uslugu prijevoza luksuznim vozilima do svih destinacija i zračnih luka u Hrvatskoj i inozemstvu.
 

VIP Transfer Rijeka pruža usluge prijevoza privatnim korisnicima i tvrtkama. Ako vi ili predstavnici vaše tvrtke često putujete, prijavite se i kreirajte besplatni osobni ili korporativni korisnički račun i ostvarite uštedu do 20% popusta na sve rezervacije koje nam pristignu putem Booking servisa kojim možete rezervirati vozilo za sve vrste transfere u Hrvatskoj i inozemstvu.

Sva vozila iz našeg voznog parka su reprezentativna i u skladu s vašim zahtjevima, a o vašoj sigurnosti brinu se profesionalni licencirani vozači sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju usluga taxi prijevoza.